공지사항 / Notices

[중요(Must Read)] 중간고사(Mid Term) 10/20 08:30 ~ 10:15, >>관련 공지 내용 필독<<

by 조교_박상운, 10월 7일, 19:04

수강생 여러분 안녕하세요.
Students,

자료구조 중간고사 관련 정보를 공지드립니다.
There are notification about the midterms of data structure course.

날짜(Date) : 10월 20일(Oct. 20th)

시간(Time) : 08:30AM ~ 10:15 AM (1h 45min)

시험 범위(Test range) : ~ Queue

시험 장소(Test site) : 201-6408, 6409

시험 방법(Test method) : NESPA 온라인 응시

지참할 것(Must bring) : 신분증 or 학생증(Foreigner ID or Student ID)

필요할 경우 지참가능한 것(Can bring if needed) : 지참 가능한 1부 이하의 인쇄물(less than one copy of reference print), 예제 코드가 담긴 USB(USB flash drive with example codes)

* USB의 내용은 시험 시작 이전에 컴퓨터에 복사해야 하며 시험 중에 USB가 꽂혀져 있을 경우 부정행위로 간주합니다.
* The contents of the flash drive must be copied to the PC before the start of the test, and if the USB is plugged in during the test, it will be considered as cheating.

* 추가 공지(P.S)

시험 방법에 대한 간단한 안내를 위한 연습 세션이 19일 오후 3시-6시에 있습니다.
There are practice session with short briefing for explaining test method on Oct 19th, 03:00 PM - 06:00 PM.

16일 이전에 온라인 시험 방법에 관한 설명 및 영상을 올릴 예정이므로 확인하여 연습 세션으로 추후 본 시험에 대비할 수 있도록 합니다.
We will post an online test method description and video prior to the 16th, so please check and prepare for the test in the mid-term with an practice session.

연습 세션은 시험 성적에 포함되지 않으므로 여러명이서 모여서 응시해도 됩니다.
The practice session is not included in the term result, so you can take it in groups.

연습 세션 동안 문제가 발생할 경우 조교 이메일로 문의바랍니다.
If you experience any problems during the practice session, please contact your instructor by email.

email : sangwoon.alde@pusan.ac.kr